Yeşilhisar Kuzey Köyü

Yeşilhisar Kuzey Köyü

Kuzey köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kuzey köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Kuzey köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeşilhisar Kuzey  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kuzey köyü son dakika gelişmeleri, Kuzey köyüne özgü yemekler, Yeşilhisar Kuzey  köyünün tarihi, Kuzey köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kuzey köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kuzey, Kayseri ilinin Yeşilhisar ilçesine bağlı bir mahalledir.
 

 

Kuzey , Kayseri ilinin Yeşilhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kuzey  Köyü Resimleri ve Kuzey  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yeşilhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilhisar Kayseri Arası Kaç Km? Yeşilhisar Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Yeşilhisar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Yeşilhisar Kuzey  Köyünde doğan biri var mı? Yeşilhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.