Yeşilhisar Ovaçiftlikköy Köyü

Yeşilhisar Ovaçiftlikköy Köyü

Ovaçiftlikköy köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Ovaçiftlikköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Ovaçiftlikköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeşilhisar Ovaçiftlikköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ovaçiftlikköyköyü son dakika gelişmeleri, Ovaçiftlikköyköyüne özgü yemekler, Yeşilhisar Ovaçiftlikköy köyünün tarihi, Ovaçiftlikköyköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ovaçiftlikköyköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ovaçiftlikköy, Kayseri ilinin Yeşilhisar ilçesine bağlı bir mahalledir.Kayseri iline 84 km, Yeşilhisar ilçesine 17 km uzaklıktadır.

Ovaçiftlikköy, Kayseri ilinin Yeşilhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ovaçiftlikköy Köyü Resimleri ve Ovaçiftlikköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yeşilhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilhisar Kayseri Arası Kaç Km? Yeşilhisar Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Yeşilhisar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Yeşilhisar Ovaçiftlikköy Köyünde doğan biri var mı? Yeşilhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum