Yeşilova Aşağıkırlı Köyü

Yeşilova Aşağıkırlı Köyü

Aşağıkırlı köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aşağıkırlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Aşağıkırlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeşilova, Aşağıkırlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağıkırlı köyü son dakika gelişmeleri, Aşağıkırlı köyüne özgü yemekler, Yeşilova Aşağıkırlı köyünün tarihi, Aşağıkırlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağıkırlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1905 yılı kayıtlarında Kırlı olarak geçmektedir. Burdur il merkezine 79 km, Yeşilova ilçe merkezine 24 km uzaklıktadır.

Aşağıkırlıköy, Burdur ilinin Yeşilova ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Aşağıkırlıköy, Burdur ilinin Yeşilova ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginizi çekebilir. Yeşilova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilova Burdur Arası Kaç Km? Yeşilova Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Yeşilova Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Yeşilova doğan biri var mı? Yeşilova Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.