Yeter 10.Bölüm Fragmanı-İZLE

Yeter 10.Bölüm Fragmanı-İZLE, Yeter dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiz...

Yeter dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Yeter, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Yeter dizisi 10. Bölüm yeni fragman izle…

Yeter dizisinin yeni bölümü olan 10. Bölümünü salı akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiz...

Yeter dizisinin yeni bölümü olan, 10. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz.Yeter Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Yeter dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları saat 20:00 Atv’de...

YETER 9.BÖLÜMDE NELER OLDU, 9.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

 

Yeter Dizisi 9 Mart Aylin kızının Yekta'da olduğuna emindir ve bunun ortaya çıkması için her şeyi yapmaya hazırdır. Yekta, Aylin'in onu ikna etme çabalarını başta reddederken, sonradan kendi şartlarını ileri sürmeye başlar. 

Yeter Dizisi Son Bölüm Aylin'in koşulsuz şartsız Yekta'nın istediği her şeyi yapmaktan başka çaresi yoktur. Bir yandan da bir ipucu bulabilmek için iz sürer ve Ebru'ya kadar ulaşır. 

Yeter Dizisi 11.Bölüm Yekta ise intikama doymuştur. Artık bu oyundan çıkmaya hazırlanmaktadır. Bunu yaparken bütün suçlarından kurtulacağı bir planı vardır. Elinde de Duru gibi bir kozu! 

YETER DİZİSİ 8.BÖLÜM İZLE

Yekta; Selçuk'la ilgili gerçeğin ortaya çıkmasından çekinirken, Coşkun'un her şeyi anlattığı mektuptan haberi yoktur.

Aylin kızını sağ salim bulma ümidini git gide kaybederken; Coşkun'un itirafıyla kahrolur. Diğer yandan Yekta'dan boşanmak için kararlılığını sürdürürken tek derdi oğlunu da kaybetmemektir. Duru'yu öldü gösteren Yekta; oyununun yeni aşamasına geçer.

Aylin; birden kızının yaşadığına ve Yekta'da olduğuna dair ipuçları bulmaya başlar. Kimse kendisine inanmayacağı için bu sırrı kendine saklar ve Yekta'nın peşine düşer.

Herkes Aylin'in boşanmasını ve yıllardır süren esaretin bitmesini beklerken; Aylin bir karar vermek zorundadır. Ya özgürlüğünü seçecek ya da Duru'ya kavuşma umuduyla Yekta'ya doğru bir adım atacaktır. 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar