Yeterli Ve Kalıcı Personel İstihdamı Konusunda Çözüm Üretilmelidir

Yeterli Ve Kalıcı Personel İstihdamı Konusunda Çözüm Üretilmelidir

Yeterli ve kalıcı personel istihdamı konusunda çözüm üretilmelidir Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, okullarda yürütülen çalışmalarla ilgili olarak, “Dersbaşı yapacak öğrenci sayısı düşünüldüğünde...

Yeterli ve kalıcı personel istihdamı konusunda çözüm üretilmelidir

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, okullarda yürütülen çalışmalarla ilgili olarak, “Dersbaşı yapacak öğrenci sayısı düşünüldüğünde çalışmanın büyüklüğü de gözler önüne seriliyor” dedi.

Kadın ve çocuk istismarı

Okullara İŞ-KUR Aracılığı İle Personel Desteği Sağlanmalı

Okulların hazırlık çalışmalarının zor şartlarda yapıldığını ya da kısa süreli çözümlerle ilerleyebildiğini belirten Öselmiş, “Okullarımız ciddi manada yardımcı hizmetler personeline ihtiyaç duyuyor, birçok okullumuzda ya hiç yok ya da sayıca çok az personel var. İş-Kur aracılığıyla yeni eğitim-öğretim döneminde personel desteği de artık yapılmayacağı göz önüne alınırsa okullarımızın temizlik ve hijyen yönüyle zor durumda kalacağı şimdiden öngörülebilmektedir” şeklinde konuştu. Söz konusu durumun mevcut yardımcı hizmetler personeli üzerinde çok fazla yük oluşturduğunu kaydeden Öselmiş, bunun da yeni mağduriyetlere neden olacağını söyledi. Okulların açılma arifesinde il, ilçe ve okul yöneticilerini zorda bırakan, mevcut yardımcı hizmetler personeli üzerinde çok fazla yük oluşturan bu eksiklik için çağrıda bulunan Öselmiş, “Millî Eğitim Bakanlığı ivedi olarak okullara yeterli ve kalıcı personel istihdamı konusunda çözüm üretmelidir” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.