Yılan burcu özellikleri nelerdir, Yılan burcu hangi ay, Burcunuz değişti mi?

Yılan burcu özellikleri nelerdir, Yılan burcu hangi ay, Burcunuz değişti mi?

NASA'nın yaptığı açıklamayla birlikte yıldızların konumunun değişmesi burçların tarihlerini de değiştirdi. Peki Yılan burcu özellikleri nelerdir, Yılan burcu hangi ay, Burcunuz değişti mi? İşte detaylar...

Yılan burcu nedir, yılan burcu özellikleri nelerdir, yılan kadını özellikleri, yılan erkeği özellikleri, güncel burç tarihleri nelerdir? İşte detaylar...

NASA'nın yaptığı açıklamayla birlikte yıldızların konumunun değişmesi burçların tarihlerini de değiştirdi. Ortaya atılan iddialara göre artık 12 değil 13 burç var. Peki Yılan burcu nedir? Özellikleri nelerdir? Yılan burcu hangi ay?

Yılan burcu, astronomi takvimine 13'üncü burç olarak eklenmiş ve 29 Kasım-17 Aralık tarihlerini içine almıştır. Kaynak: Yılan burcu nedir? Özellikleri nelerdir? Hangi ay? Yılan burcu var mı?

YILAN BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

- Sessiz ve etkileyicidirler.
-Hiç bir hedefe direk gitmezler.
- İşlerini dolaylı yollardan hallederler.
- Yılan insanı ile anlaşmak ya da ona yaklaşmak bile yeterince zordur. ilişki kurulması oldukça zor bi karaktere sahiptir.
- Problem çözmek istemez kaçmayı tercih eder.
- İnsanları etkilemeye çalışmak en önemli işidir.

YILAN KADINI ÖZELLİKLERİ

Güvenli ortamları sever, güvene ihtiyaç duyar. Tembeldir, kendisini geliştirmek yerine hazıra konup, kendini geliştiren bir erkek arar.Tutkulu bir kadındır.toplumsal kurallara verdiği önem, Hırslı olmasına rağmen, çalışkan değil ve zekasını tam olarak kulllanmayı sevmez. Ama etrafında entellektüel olarak görünür. Öyle sanılması da hoşuna gider.

YILAN ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Nazik ve stratejiktir. Herkese nasıl davranması gerektiğini bilir. Aşka düşkün ve yoğun bir şekilde duygusallık yaşayan bir adamdır. Çok ilerleyemez korkaktır. Kolay güvenmez. Zenginleşmek ister ama çok istikrarlıdır.

GÜNCEL BURÇ TARİHLERİ

burclar.jpg

KOÇ BURCU (18 Nisan - 13 Mayıs): Enerjik, atak, cesur, lider özelliği taşıyan, sağlam iradeli, hırslı. bencil, egemen, bağımsız karakterli, çabuk sinirlenen, sabırsız, kavgacı.

BOĞA BURCU (13 Mayıs - 21 Haziran): Düzenli yaşam seven, tutkularına sarılan, pratik, güvenilir, sabırlı, iş yaşamında uyumlu, sistemli, zenginliği ve iyi yaşamı seven, midesine düşkün, soğukkanlı, iradeli, sadık, sevecen, tutucu, inatçı.

İKİZLER BURCU (21 Haziran - 20 Temmuz): Akıllı, uyumlu, her işe yatkın, entelektüel, mantıklı, canlı, konuşkan, hareketli, yabancı dillere yetenekli, zamana uyan, heyecanlı, değişken, huzursuz, kurnaz, meraklı, kararsız.

YENGEÇ BURCU (20 Temmuz - 10 Ağustos): İnatçı, sabırlı, duyarlı, iyi kalpli, sevimli, hayal gücü yüksek, koruyucu, vatansever, becerikli, zeki, evcimen, heyecanlı, alıngan, çabuk sinirlenen, değişken, somurtkan, bağışlamaz, dengesiz.

ASLAN BURCU (10 Ağusto - 16 Eylül): Neşeli, umutlu, yüce gönüllü, eli açık, yaratıcı, coşkun, heyecanlı, geniş düşünceli, kendini beğenmiş, sabit fikirli, kibirli.

BAŞAK BURCU (16 Eylül - 30 Ekiml): Telaşlı olmayan, rahat, kavgadan ve tartışmadan kaçınan, ayırt edici, inceleyici, dürüst, düzenli, titiz, dakik, kuruntulu, ince eleyip sık dokuyan, geleneklere bağlı, önemsiz konularda fazla duran.

TERAZİ BURCU (30 Ekim - 23 Kasım): Dürüst, kurallara bağlı, uyumlu, büyüleyici, insanlarla iyi geçinen, duygusal, diplomatik, kararsız, kinci, kolay etkilenen, saf, temiz ruhlu.

AKREP BURCU (23 Kasım - 29 Kasım): Sağlam iradeye sahip, kararlı, güçlü, sezgi gücü yüksek, anlayışlı, yardımsever, kıskanç, dik kafalı, kinci, inatçı, kuşkucu.

YAY BURCU (17 Aralık - 20 Ocak):  Açık sözlü, dürüst, iyimser, güleryüzlü, açık düşünceli, uyumlu, felsefe ve yargı yeteneği olan, özgürlüğü seven, güvenilir, olayları abartıcı, huzursuz, aşırı uçlarda yaşayan, kaprisli.

OĞLAK BURCU (20 Ocak - 16 Şubat): Nazik, sevimli, güvenilir, kararlı, tutkulu, özenli, düzenli, sabırlı, disiplinli, katı görünüşlü, çok kesin tavırlı, tutucu.

KOVA BURCU (16 Şubat - 11 Mart): Heyecanlı, insancıl, bağımsız, yaratıcı, ileri görüşlü, arkadaş canlısı, dik kafalı.

BALIK BURCU (11 Mart - 18 Nisan): Anlaşılması zor, sevimli, duygusal, duyarlı, uyumlu, kolay etkilenen, iyi kalpli, anlayışlı, heyecanlı, gizliliği seven, kararsız, kolay etkilenen.

YILAN BURCU (29 Kasım - 17 Aralık): Sessiz ve etkileyicidirler. Hiç bir hedefe direk gitmezler. İşlerini dolaylı yollardan hallederler. Yılan insanı ile anlaşmak ya da ona yaklaşmak bile yeterince zordur. ilişki kurulması oldukça zor bi karaktere sahiptir. Problem çözmek istemez kaçmayı tercih eder. İnsanları etkilemeye çalışmak en önemli işidir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.