Yılay Hakan Çeken Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İddiaları Yalanladı 

Yılay Hakan Çeken Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İddiaları Yalanladı 

Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emin Coşkun, velilerin iddialarına yanıt verdi. Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği iddialar hakkında soruşturma açarken,...

Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emin Coşkun, velilerin iddialarına yanıt verdi. Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği iddialar hakkında soruşturma açarken, Okul Müdürü Çoşkun, “İddialar gerçeği yansıtmıyor. Konu iki öğretmen arasındaki mesele” dedi. 

Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na ulaşan Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velileri, okulda yaşananları ve iddialarını gündeme taşımıştı. BSHA’nın  ulaştığı Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, “Velilerimizin dilekçeleri bize ulaştı, soruşturma açtık, konuların takipçisiyiz” yanıtını vermişti. 

Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İddiaları Doğru Değil 

BSHA Haber Merkezine ulaşan Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emin Coşkun, yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını savundu. Coşkun, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz okulumuza olayların araştırılması amacıyla muhakkik atadı. Muhakkik çalışıyor. Biz devlet memuruyuz. Bu iddialar doğru değil” dedi. 

Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri İçin Puantaj Tutuluyor 

Urla’daki okula ait kafede çalışan öğrencilerin yevmiyeleri için puantaj tutulduğunu anlatan Coşkun, bu konuda da bir sorunun bulunmadığını söyledi. Okul hakkındaki iddiaların doğru olmadığını, tüm iddiaları okulun ismini zedelediğini belirten Coşkun, “Bu iddiaların kaynağı okulumuzda görevli iki öğretmen arasındaki bir mesele aslında” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.