Yılmaz: "Tankların Üzerine Çıkarak Darbecilere Müdahale Ettim"

Yılmaz: "Tankların Üzerine Çıkarak Darbecilere Müdahale Ettim"

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gazi olan Adnan Yılmaz, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'a 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatırken "Tankların...

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gazi olan Adnan Yılmaz, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'a 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatırken "Tankların üzerine çıkarak darbecilere müdahale ettim" dedi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gazi Adnan Yılmaz'ı Toprakkale ilçesindeki evinde ziyaret etti.

Ziyarette, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan Yılmaz, olayın gerçekleştiği gece Ankara Sıhhiye Meydanı'nda tankların üzerine çıkarak darbecilere müdahale ederken dengesini kaybettiğini ve yere düştüğünü söyledi. Yılmaz daha sonra yoldan geçen bir aracın ayağının üzerinde geçmesi nedeniyle yaralandığını anlattı.

Vali Coşkun ise, "Gazilerimiz, hain darbe girişimi sırasında devletimize, milletimize, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak için Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokaklara çıkmış ve büyük bir kahramanlık göstermişlerdir. Şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretlerinin sonunda "Sizler vatanımız, Kur'anı Kerim ve bayrağımız için canlarınızı ortaya koydunuz. Sizlere minnettarız" diyerek gazi Yılmaz'a Kur'anı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Ziyarette Toprakkale Kaymakam Vekili Muammer Balcı, Emniyet Amiri Vekili Zafer Maraşlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun da hazır bulundu.

Yılmaz: "Tankların Üzerine Çıkarak Darbecilere Müdahale Ettim"

Yılmaz: "Tankların Üzerine Çıkarak Darbecilere Müdahale Ettim"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.