Yılport Samsunspor 1 – Pazarspor 1

Yılport Samsunspor 1 – Pazarspor 1

Yılport Samsunspor Erzurum kampındaki üçüncü hazırlık maçını Pazarspor ile oynadı. Takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Samed Hakan Kılıç, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay Yavuz, Guido

Yılport Samsunspor Erzurum kampındaki üçüncü hazırlık maçını Pazarspor ile oynadı. Takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Samed Hakan Kılıç, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay Yavuz, Guido Koçer, Samet Asatekin ve Atabey Çiçek onbiri ile sahaya çıkan Samsunspor , ilk yarıyı Pazarsporlu oyuncu Onur Civelek’in golüyle 0-1 geride tamamladı. İkinci yarı Ahmet Altın, Nuri Terliksiz, Ercan Yazıcı, Bünyamin Cesur Karataş, Enes İslam İlkin, Ahmethan Köse, Özcan Delibaş ve Bahattin Köse oyuna dahil oldu. İkinci yarıda Ahmethan Köse’nin golü ile Samsunsporkarşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmayı Mehmet Şükrü Közcü, İsmail Emre ve Çağlar Demirkıran yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Gürkan Tanoğlu görev aldı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.