Yörük çocuğu Deniz Başkan Kocamaz ile bir araya geldi

Yörük çocuğu Deniz Başkan Kocamaz ile bir araya geldi

Sosyal medyada paylaşılan videoda Türklüğünü ve Atatürkçülüğünü gururla dile getirerek, binlerce Mersinlinin beğenisini kazanan Yörük çocuğu Deniz...

Sosyal medyada paylaşılan videoda Türklüğünü ve Atatürkçülüğünü gururla dile getirerek, binlerce Mersinlinin beğenisini kazanan Yörük çocuğu Deniz Karadağ, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın misafiri oldu.

Sosyal medyada büyük ilgi gören videoda "Yörüğüm, Türküm, sonuna kadar Atatürkçüyüm" sözleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan küçük Deniz, babası ile birlikte Başkan Kocamaz'ı ziyaret etti. Kocamaz, vatanseverliği ve videoda söylediği cümleleri ile dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Deniz'in babası Hayri Karadağ'a böyle bir bilinci çocuklarına aşıladıkları için teşekkür etti.

Kocamaz, minik Deniz'e ziyaret sonrası Türkiye Cumhuriyeti tapu senedi ve altın hediye etti. Türkiye Cumhuriyeti tapu senedini hediye ederken anlam ve önemini minik Deniz'e anlatan Kocamaz, "Bunun ne olduğunu biliyor musun? Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin tapu senedi. Biz bu ülkede özgürce "Ne Mutlu Türküm diyene" diyebiliyorsak bu ülke bizimdir. Sizler okuyacaksınız, büyüyeceksiniz büyük adam olup, bu ülkeye hizmet edeceksiniz. Sizleri yetiştirmek bizim görevimiz" dedi.

Sosyal medyada videosu yayınlandıktan sonra Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ailesiyle birlikte yaşadığı yerde de ziyaret edilen Deniz'in eğitim masraflarının Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Yörük çocuğu Deniz Başkan Kocamaz ile bir araya geldi

Yörük çocuğu Deniz Başkan Kocamaz ile bir araya geldi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.