Yozgat Darıcı Köyü

Yozgat Darıcı Köyü

Darıcı köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Darıcı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Darıcı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yozgat Darıcı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Darıcı köyü son dakika gelişmeleri, Darıcı köyüne özgü yemekler, Yozgat Darıcı köyünün tarihi, Darıcı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Darıcı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy 39°,58',18.1164 Kuzey ve 35°,1',18.1668 Doğu koordinatları arasında yer almaktadır. Köyün iklimi İç Anadolu Bölgesi'nin iklim özelliği olan karasal iklimdir. Köyde yazları sıcak ve kurak , kışları soğuk ve yağışlı olsa da köyün rakımı çevredeki köylere kıyasla daha düşük olduğu için iklim özellikleri daha hafif hissedilmektedir.

Darıcı, Yozgat ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Darıcı Köyü Resimleri ve Darıcı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yozgat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Darıcı Yozgat Arası Kaç Km? Yozgat Hava Durumu? Yozgat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Darıcı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.