Yozgat Deremumlu Köyü

Yozgat Deremumlu Köyü

Deremumlu köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Deremumlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Deremumlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yozgat Deremumlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Deremumlu köyü son dakika gelişmeleri, Deremumlu köyüne özgü yemekler, Yozgat Deremumlu köyünün tarihi, Deremumlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Deremumlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy derenin 2 tarafına kurulu evlerden oluşuyor ve yukarısından geçen yoldan bakıldığında köyün ışıkları derenin içinde ışık ya da mum görüntüsü oluşturduğu için köyün ismi deremumlu dur.

köyün insanlarının büyük çoğunlu başta Ankara olmak üzere,İstanbul,İzmir ve yurt dışında Almanya,Hollanda,Avusturya ve Avustralya ya kadar göç etmişlerdir.

şirin bir anadolu köyüdür,köy merkezinde kullanılmayan bir ziraat binası ve kullanılmayan bakkal mevcut.

köyde hayvancılık ve tarım bitme noktasındadır.

iklimi kışın oldukça sert ve soğuk, yazın ise kuraktır.

köyün çıkışında mezarlık bulunmaktadır.

Yozgat merkezine 15 km uzaklıktadır.

Deremumlu, Yozgat ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Deremumlu Köyü Resimleri ve Deremumlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yozgat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Deremumlu Yozgat Arası Kaç Km? Yozgat Hava Durumu? Yozgat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Deremumlu Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
0
0
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.