Yozgat Özlüce Köyü

Yozgat Özlüce Köyü

Özlüce köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Özlüce köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Özlüce köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yozgat Özlüce köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Özlüce köyü son dakika gelişmeleri, Özlüce köyüne özgü yemekler, Yozgat Özlüce köyünün tarihi, Özlüce köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Özlüce köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün eski adı "Siyah"tır.

Yozgat merkezine 55 km uzaklıklıktadır.

Özlüce, Yozgat ilinin Merkezine bağlı bir köyüdür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Özlüce Köyü Resimleri ve Özlüce köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yozgat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Özlüce Yozgat Arası Kaç Km? Yozgat Hava Durumu? Yozgat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Özlüce Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.