Yunusemre Belediyesi Ramazan’da Da Vatandaşın Yanındaydı

Yunusemre Belediyesi Ramazan’da Da Vatandaşın Yanındaydı

Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı süresince kurduğu iftar sofralarında on binlerce vatandaşı ağırlarken, yaklaşık 9 bin erzak kolisi dağıttı ve bayramda...

Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı süresince kurduğu iftar sofralarında on binlerce vatandaşı ağırlarken, yaklaşık 9 bin erzak kolisi dağıttı ve bayramda da 200 çocuğu bayramlıklarla sevindirdi.

Yunusemre Belediyesi, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayını ruhuna yakışır bir şekilde geçirmesine olanak sağladı. Ramazan ayı süresince Laleli Mesir Camii yanında kurulan alanda ve kırsal mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerinde onbinlerce vatandaşı konuk eden Yunusemre Belediyesi; iftarda yolda olanları da unutmayarak 7 bin 600 vatandaşa kumanya dağıttı. Belediye, ihtiyaç sahibi yaklaşık 9 bin vatandaşa hayırseverlerin de katkılarıyla erzak kolisi yardımında bulundu, bayramda da 200 çocuğu baştan ayağa giydirerek bayram sevinci yaşamasını sağladı.

İmkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayında vatandaşı sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak dev projelerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Ramazan ayında iftarımızı vatandaşımızla birlikte yaparak lokmamızı paylaştık. Özellikle kırsal mahallelerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla biraraya gelerek sıkıntılarını dinledik. İftarda yolda olan vatandaşlarımıza kumanya dağıttık. Maddi imkanları sınırlı olan vatandaşlarımıza hayırseverlerimizin de katkısıyla yaklaşık 9 bin erzak kolisi dağıttık. İlgili birimlerimiz kanalıyla bu tür çalışmalarımızı sürdürecek, sadece Ramazan'da değil yılın her günü vatandaşlarımızın yanında olacağız" diye konuştu.

Yunusemre Belediyesi Ramazan’da Da Vatandaşın Yanındaydı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.