Yunusemre Kışlaköy Köyü

Yunusemre Kışlaköy Köyü

Kışlaköy Köyü haberleri, Yunusemre Kışlaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri Kışlaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Manisa Köyleri Arasında yer alan Kışlaköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yunusemre Kışlaköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kışlaköy köyü son dakika gelişmeleri, Kışlaköy köyüne özgü yemekler, Yunusemre Kışlaköy köyünün tarihi, Kışlaköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kışlaköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kışlaköy , Manisa ilinin Yunusemre ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kışlaköy köyü resimleri ve Kışlaköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yunusemre Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Yunusemre Manisa Arası Kaç Km? Yunusemre Hava Durumu? Yunusemre Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Yunusemre Kışlaköy Köyünde doğan biri var mı? Yunusemre Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kışlaköy , Manisa ilinin Yunusemre ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kış aylarında insanların bugün kışla mahallesinin bulunduğu noktaya göç etmişlerdir. Bunun sebebi kışla mahallesinin coğrafi konumundan dolayı diğer köylere göre daha da çukurda kalan bi köy olduğu için iklimi daha ılımandır. Bu durum kış aylarında insanların hayvancılığı bu bölgeye taşıması köy halkının hem kendi yaşam kalitesini artırmak ve daha rahat hayvancılık yapabilmesi içindir. İnsanlar bu yüzden buraya sürekli kış aylarında göç etmişler ve bu böyle devam ederek mahallenin ismi kışla mahallesi olarak kayıtlara girmiştir

Manisa merkezine 38 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Diğer devlet kurumları ve özel işletmelerde önemli yer tutar.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra [[Türkiye'de eğitim|taşımalı eğitim]]den yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefonvardır. Mahallede internet bağlantısı var olup sıkçada kullanılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.