Yunusemre Şamar Köyü

Yunusemre Şamar Köyü

Şamar Köyü haberleri, Yunusemre Şamar köyü güncel son dakika gelişmeleri Şamar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şamar Köyleri Arasında yer alan Şamar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yunusemre Şamar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şamar köyü son dakika gelişmeleri, Şamar köyüne özgü yemekler, Yunusemre Şamar köyünün tarihi, Şamar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şamar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şamar , Manisa ilinin Yunusemre ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şamar köyü resimleri ve Şamar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yunusemre Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Yunusemre Manisa Arası Kaç Km? Yunusemre Hava Durumu? Yunusemre Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Yunusemre Şamar Köyünde doğan biri var mı? Yunusemre Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şamar , Manisa ilinin Yunusemre ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.İklimi kışları çok soğuk ve yağmurlu geçer ancak yazları çok güzel bir havası vardır.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Tarım ve hayvancılık, genç nüfus Manisa'da çalıştığından ve orada yaşadığından bitme noktasındadır.Mahallede yaşlı nüfus ağırlıktadır.Şamar mahallesi gençleri Manisada çalışıp evlenince orada oturmaktadırlar.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılmamaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyonş ebekesi vardır. PTT şubesi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.Mahallede (açık) düğün salonu da vardır. Manisanın en güzel mahallesidir.Manisa manzarası vardır tam karşısında.Mezarı çok düzgündür.Eski tarihi kalesi vardır fakat yıkılmıştır. Köy her geçen gün Manisa'nın gelişmesi sanayinin İzmir tarafına kaymasıyla mahallenin değeri artmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum