“Yurt Dışında İnşa Edilen Camiler İslamofobi İle Mücadelede Önemli Bir Rol Oynuyor ”

“Yurt Dışında İnşa Edilen Camiler İslamofobi İle Mücadelede Önemli Bir Rol Oynuyor ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Cami Tasarımı Fikir Yarışması Ödül Töreni’nde” yaptığı açıklamada “Yurt dışında inşa edilen camilerin İslamofobi ile mücadelede önemli bir rol oynadığını düşünüyorum” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Ba

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Cami Tasarımı Fikir Yarışması Ödül Töreni’nde” yaptığı açıklamada “Yurt dışında inşa edilen camilerin İslamofobi ile mücadelede önemli bir rol oynadığını düşünüyorum” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması Ödül Töreni”, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla Ankara’da gerçekleşti. Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte yurt dışında inşa ettiği camiler için teşekkür eden Kurum, “Bu camiler, ülkeler arasındaki dostluğu pekiştiren ve Türkiye’nin izlerini kıtalar ötesine taşıyan önemli miraslarımızdır. Dünya genelinde yaptırmış olduğumuz camilerin dünyada bir endüstri haline gelmiş olan İslamofobi ile mücadele için de önemli bir rol oynadığını düşünüyorum” diye konuştu. (BSHA-Güncel Servis)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.