Yurt Dışından Haberler(30 Mayıs 2019-perşembe)

Yurt Dışından Haberler(30 Mayıs 2019-perşembe)

///Yunanistan’da Turizm Heyecanı/// Yunanistan Turizm Konfederasyonu Enstitüsü (INSETE) tarafından yayınlanan verilere göre; turizmin, Yunanistan’ın gayri safi yurtiçi hasılasının dörtte birinden fazlasını ürettiği açıklandı. Güncel verilere göre; g

///Yunanistan’da Turizm Heyecanı///
Yunanistan Turizm Konfederasyonu Enstitüsü (INSETE) tarafından yayınlanan verilere göre; turizmin, Yunanistan’ın gayri safi yurtiçi hasılasının dörtte birinden fazlasını ürettiği açıklandı. Güncel verilere göre; geçen yılki 1,9’luk ekonomik genişlemenin en az yüzde birinin turizmden geldiği tespit edildi.
Yayınlanan raporda; turizmin 2018’de ekonomiye doğrudan etkisi olduğu, yanı sıra istihdama da katkı sağladığı, geçen yılın en yoğun döneminde 411bin kişiden fazla kişinin istihdam edildiği bilgisi paylaşıldı.
///Diriye, Yabancı Turistleri Bekliyor///
Dünya Miraslarından “Diriye”, turistleri ziyaretine bekliyor.
Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Suudi Arabistan’ın en önemli tarihi eserlerinin bulunduğu tarihi Diriye bölgesine bu yıl sonunda yabancı turistlerin ziyaretini beklediklerini dile getiren Diriye Kapısı Kalkınma Heyeti İcra Kurulu Başkanı Jerry Anzerillo, “Bu yılın sonunda Diriye’de istisnai bir deneyim yaşamaları ve tarihini keşfetmeleri için Suudi Arabistan’dan ve dünyanın her yerinden gelecek kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.
///Suudi Arabistan’da İkamet Taslağı Onaylandı///
Suudi Arabistan Şura Konseyi, ülkede kalan yabancılar için biri daimi, diğeri ise ticari ikamet olmak üzere iki bölümden oluşan ve özel bir ikamet sistemini içeren taslağı onayladı. Taslak, Şura Konseyi üyeleri tarafından 55 ret oyuna karşı 77 onay oyu alarak kabul edildi. Özel ikamet sistemi için, ismi “Özel İkamet Merkezi” olacak bir merkezin inşa edilmesi de taslakta yer aldı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.