Yüzünü gizleyen hırsızı yürüyüşü ele verdi

Yüzünü gizleyen hırsızı yürüyüşü ele verdi

Şanlıurfa polisi, gündüz vakti elbise ile yüzünü kapatıp bir apartmana hırsızlık için giren şüpheliyi, yürüyüşünden tespit edip kovalamaca sonucu...

Şanlıurfa polisi, gündüz vakti elbise ile yüzünü kapatıp bir apartmana hırsızlık için giren şüpheliyi, yürüyüşünden tespit edip kovalamaca sonucu yakaladı.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yaşandı. Bir şahsın gündüz vakti apartmana hırsızlık yapmak amacıyla girdiğini belirleyen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, şahsın içeri girdiği sırada üzerindeki elbiseyi çıkarıp yüzünü kapattığını belirledi.

Kamera kayıtlarını detaylı şekilde inceleyen ekipler, şahsın yürüyüşünün dikkat çektiğini tespit etti. Başka delillerle birlikte yola çıkan ekipler, hırsızın eşgaline benzeyen bir şüphelinin Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli Mahallesi Şehit Topçu Er Hacı İrfan Sokak'ta olduğunu belirledi. Bölgeye giden polis ekipleri, F.G. isimli şüphelinin kendilerinden kaçmaya çalıştığını fark etti. Kovalamaca sonucu yakalanan şahsın hırsızlık şüphelisi olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.