Zalim İstanbul 26. Bölüm Fragmanı İzle

Zalim İstanbul 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünde neler olacak? Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü pazartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Zalim İstanbul yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 26. Bölüm yeni fragman izle…

Zalim İstanbul 25. Bölümde; Agah’ın kamera kayıtlarını izlemesi evdeki tüm dengeleri değiştiriyor!

Nedim için endişelenen ev halkı karşılarındaki manzara ile şaşkına döner. Şeniz Nedim için kurduğu tuzağa yakalanacaktır.

Cemre artık bu oyunu sürdüremeyecek kadar yıpranmıştır. Cenk’in gönüllü olarak kullanılmayı kabul etmesine de aldırış etmeden bu evliliği bitirmek üzere harekete geçer.

Ancak Agah bir adım öndedir ve kamera kaydını izlemiştir. Nedim’in de kaydı izlediğini ve sustuğunu öğrenmesi ise Cemre için artık son damla olur.

Ceren’in kendine yapılanların hesabını sormak için tek şansı artık Nedim’dir. Nedim Ceren’in uzattığı ele şüphe ile yaklaşır.

Agah öğrendiklerinin şokunu atlatamadan köşkü alt üst edecek sırra doğru ilerliyordur.

Zalim İstanbul Dizisi Konusu | Genel Hikaye

“Bu hikayenin tek bir masumu var, Zalim İstanbul”

Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım. Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir…

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Zalim İstanbul Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Zalim İstanbul dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 26:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar