Zara Adamfakı Köyü

Zara Adamfakı Köyü

Adamfakı Köyü haberleri, Zara Adamfakı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Adamfakı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas Köyleri Arasında yer alan Adamfakı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Zara Adamfakı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Adamfakı Köyü son dakika gelişmeleri, Adamfakı Köyü ne özgü yemekler, Zara Adamfakı Köyünün tarihi, Adamfakı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Adamfakı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Adamfakı Köyü , Sivas ilinin Zara ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Adamfakı Köyü Resimleri ve Adamfakı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Zara Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Zara Sivas Arası Kaç Km? Zara Hava Durumu? Sivas Köyleri ve Zara Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Zara Adamfakı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Zara Doğumlu Ünlüler Kimler?

ADAMFAKI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Adamfakı, Sivas ilinin Zara ilçesinin bir mahallesidir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
1
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.