Zararlı Yazılım Çalıştayı

Zararlı Yazılım Çalıştayı

Gebze Teknik Üniversitesi Siber Güvenlik Öğrenci Kulübü tarafından 19 Eylül tarihinde ‘Zararlı Yazılım Çalıştayı’ düzenlenecek. Üniversitenin Elektronik Mühendisliği Binasında gerçekleşecek çalıştay hakkında yapılan açıklamada, “Her geçe

Gebze Teknik Üniversitesi Siber Güvenlik Öğrenci Kulübü tarafından 19 Eylül tarihinde ‘Zararlı Yazılım Çalıştayı’ düzenlenecek.

Üniversitenin Elektronik Mühendisliği Binasında gerçekleşecek çalıştay hakkında yapılan açıklamada, “Her geçen yıl zararlı yazılımların sayısı ve nitelikleri artarken bilişim sistemlerimiz ve varlıklarımız için tehdit olmaya devam etmektedirler. Ayrıca imzasını sürekli değiştirmek suretiyle tespit edilmesini ise zorlaştırmaktadırlar. Gebze Teknik Üniversitesi Siber Güvenlik Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte, zararlı/kötücül yazılım tespit ve önleme konusunda araştırma geliştirme yapan, ürün pazarlayan ve ürünleri kullanan son kullanıcıları bir araya getirerek konu hakkındaki son gelişmeleri tartışarak bir sinerji oluşturmak amaçlanmıştır. Bu sayede yen iş birlikleri imkanları ile kötücül yazılımların etkilerini an az düzeye indirmek mümkün olabilecektir” denildi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.