Büyükçekmece Şampiyonluk Anıtı’na Galatasaray Bayrağı Çekildi

Büyükçekmece Şampiyonluk Anıtı’na Galatasaray Bayrağı Çekildi

Galatasaray’ın Süper Lig’de elde ettiği 22. şampiyonluk ve 18. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda kutlandı. Organizasyona Başkan Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal,

Galatasaray’ın Süper Lig’de elde ettiği 22. şampiyonluk ve 18. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda kutlandı.
Organizasyona Başkan Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik, Sicil Kurulu Başkanı Selçuk Erdoğmuş, Galatasaraylı eski futbolculardan Muhammet Altıntaş, Öner Kılıç, Adnan Esen ile Savaş Demiral katıldı.
Büyükçekmece Başkanı Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün açılış konuşmasıyla başlayan organizasyonda Başkan Mustafa Cengiz de bir konuşma gerçekleştirdi.
Başkan Mustafa Cengiz, “Sevgili Büyükçekmeceliler, sevgili Büyükçekmeceli değerli Galatasaraylı kardeşlerim, sevgili Başkanım Hasan Akgün teveccüh buyurdu. Büyükçekmece halkının katkılarıyla bu anıtı yaptı. Ben geçen yıl da buradaydım yönetici kardeşlerimle. Onlarla sizin huzurunuzda bir dilek dilemiştik inşallah gelecek yıl da kutlarız diye. Tabii bütün rakiplerimize saygı içinde, onlara da esenlikler dileyerek bu şampiyonluğa ne mutlu ki sizlerin desteğiyle ulaştık. Sizler olmasaydınız, sizlerin desteği, gönül birlikteliği olmasaydı biz bu şampiyonluklara asla ulaşamazdık. Bizi bir araya getiren, bizi bu başarılara iten en büyük neden sizlersiniz. Sosyal medyada artık teke tek etkileşimin neredeyse her bir insanın koca bir gazete, bir medya ordusu haline geldiği dönemdeyiz. Sosyal medyada hiçbir şeyi tam olarak kendi başına götürmek mümkün olmuyor. Fakat şundan emin olun; ‘elimizden gelen’ sözcüğü çok az kalır. Elimizden gelenin çok fazlasını yaptığımızdan emin olun. Biz de aynen sizler gibiyiz. Bu bir ruh, bu bir Galatasaray ruhu. Bunu ifade etmek çok zor. Ne siyasi bir kuruluşuz biz ne de ticari kuruluş. Bugün sizi buraya getiren, sevgili Başkanıma bu anıtı diktiren şey işte o ruh, o birliktelik. Bu ruhun ihtiyacı olan en büyük şey başarıdır. Bu başarıyı da oluşturacak en büyük şey değerli sporculardır. Biz o değerli sporcuları mutlaka Galatasaray’a yakışan şekilde ve durumda sizlerle buluşturmayı ve sizlerin alkışına sunmayı hedefliyoruz. Bizim hedefimiz sizlerle birlikte dünyanın tepesine doğru bir yolculuk. Şampiyonluğun devamını getirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz Avrupa’da, dünyada şampiyonluklar. İnşallah sizlerle birlikte buna ulaşırız. Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene. İyi ki varsınız, ne mutlu ki Galatasaraylıyız.” ifadelerini kullandı.Konuşmanın ardından Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün, Başkan Mustafa Cengiz’e plaket ve çiçek takdim etti. (BSHA-Spor Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.