Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya bu defa karşımıza Fox Tv de yayınlanan Kayıt Dışı dizisinde Ali Kemal Ateş olarak çıkıyor. Başrolde Songül Öden dizideki adıyla Zeynep Tanöz ile beraberler. Erkan Petekkaya' yı daha önce yayınlanan Paramparça dizisinden tanıyoruz.

Başrolde Erkan Petekkaya ve Songül Öden gibi oyuncuların rol aldığı Kayıt dışı dizisi oyuncuları ile dizi reyting sıralamalarında yerini almış durumda. Erkan Petekkaya Ali Kemal Ateş olarak, Songül Öden İse Zeynep Tanöz olarak başroldeler. Erkan Petekkaya' yı Paramparça dizisinden Cihan Gürpınar olarak hatırlayacaksınız.

Kayıt Dışı Oyuncuları arasında Dolunay Soysert, İsmail Hacıoğlu, Burak Yamantürk, Müge Boz ,Tugay Mercan, Ali Düşenkalkar, Serdar Orçin,  Kadim Yaşar, Dilşad Şimşek, Kübra Kip, Bahar Şahin, İpek Yazıcı, Çınar Güler, Nur Sürer, Perihan Ünlücan Ve Uğur Polat gübi ünlü isimlerde bulunuyor.

Kayıt Dışı dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kayıt Dışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kayıt Dışı Dizisi konusu İstanbul... 
20 milyonluk bu şehirde suç da bitmez günah da. Birileri günah işler, birileri de o günahları örter. 
Başkalarının yalanlarını örtmekten kendi gerçeğini unutan Ali Kemal, aşık olunca kendi gerçeğiyle yüzleşecek.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Kayıt Dışı dizisi pazartesi akşamları saat 20:00 de.

Erkan Petekkaya-Ali Kemal Ateş; 12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar,  tatlı bir sürprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?

Songül Öden-Zeynep Tanöz; Kendini insanlara yardım etmeye adamış idealist bir doktor Zeynep. Hayatının en korkutucu anı, hayatının dönüm noktası mı olacak yoksa hayatı allak bullak mı olacak?

Erkan Petekkaya Kimdir | Paramparça | Kayıt Dışı

erkan-petekkaya.jpg

Erkan Petekkaya (d. 11 Aralık 1970, Elazığ), Türk oyuncu.

Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D'de ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında Köpek dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterilir. 2005-2007 yayın döneminde atv'de ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer’i canlandırmıştır.

2007 Ekim ayında başlayan Sessiz Fırtına adlı televizyon dizisinde Yiğit Sancaktar'ı canlandırmaktadır. Dizinin yayınına Mart 2008'de 19. bölümünün ardından son verilmiştir. Petekkaya yine 2008 de başka bir dizide (Star TV) yer alarak Son Bahar adlı televiyon dizisinde Holding'de yönetici olan “Galip”'i canlandırmıştır. 2010 yılında da Hanımeli Sokağı adlı dizide oynamıştır. 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynamıştır.

1990    Alman Avrat'ın Bacısı        
2009    Gecenin Kanatları    Cemal    
2015    Yeni dünya (film)        
2016    Kolpaçino 3. Devre        
2017    Ayla (film)    İskenderun Binbaşı    
1998    Güzel Günler    Talat    
Aynalı Tahir    Kadir    
2001    Aşkına Eşkiya    Sadocan    
2003    Bedel        
Taştan Kalp    İsmail    Televizyon filmi
Japonyalı Gelin    Ömer    Televizyon filmi
Serseri    Bülent    
2005    Beyaz Gelincik    Ömer Aslanbaş    
Köpek    Yılmaz    
2007    Sessiz Fırtına    Yiğit Sancaktar    
2008    Sonbahar    Galip Türker    
2009    Bahar Dalları    Balıkçı    
Hanımın Çiftliği    Milletvekili    
2010    Hanımeli Sokağı    Osman    
2010-2012    Öyle Bir Geçer Zaman ki    Ali    
2012-2014    Dila Hanım    Rıza Bey    
2013    Benim Hala Umudum Var    Erkan    
2014-2017    Paramparça    Cihan Gürpınar    

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.