“Fenerbahçe Size Teklif Yaptığında Karar Vermek Çok Zor Değildir”

“Fenerbahçe Size Teklif Yaptığında Karar Vermek Çok Zor Değildir”

Fenerbahçe Beko’nun yeni isimlerinden başarılı oyun kurucu Leo Westermann, yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe Beko size teklif yaptığında karar vermek çok zor değildir” dedi. Fenerbahçe TV’ye konuşan başarılı oyuncu, “Fenerbahçe Beko’

Fenerbahçe Beko’nun yeni isimlerinden başarılı oyun kurucu Leo Westermann, yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe Beko size teklif yaptığında karar vermek çok zor değildir” dedi.

Fenerbahçe TV’ye konuşan başarılı oyuncu, “Fenerbahçe Beko’nun tarihini herkes biliyor. Her zaman şampiyonluklar için oynayan, çok iyi bir koça ve takıma sahip bir ekip. Bana teklif geldiğinde ikinci kez düşünmeme gerek kalmadı. Hemen bu teklife olumlu yanıt verdim. Fenerbahçe’den teklif aldığımda kız kardeşimin düğünündeydim, benim için güzel bir hafta sonuydu. Ailem Fenerbahçe’nin nasıl bir kulüp olduğunu çok iyi biliyor. Koçu, takımın seviyesini… Burada her şeyin üst düzey olduğunu biliyorlardı. Benim kupalar kazanmak istediğimi biliyorlar ve bana göre Fenerbahçe Beko şu anda kupalar kazanmak için Avrupa’daki en iyi takım” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.