Gonca Sarıyıldız Kimdir?

Gonca Sarıyıldız Kimdir?

Gonca Sarıyıldız bu defa karşımıza fox tv de yayınlanan Nerdesin Birader dizisinde Aslı Korkmaz olarak çıkıyor. Başrolde Timur Acar dizideki adıyla Yiğit Çakmak ile birlikte olacaklar.

Başrolde Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız ın rol aldığı Nerdesin Birader oyuncuları arasında Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar ve Emre Erçil gibi isimler yer alıyor. Gonca Sarıyıldız' ı Seviyor Sevmiyor dizisinde İrem olarak tanımıştık. Timur Acar' ı daha önce Kertenkele dizisinden Ziya Hoca olarak hatırlıyoruz.

Nerdesin Birader dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Nerdesin Birader dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Nerdesin Birader dizisi çarşamba akşamları saat 20:00 de.

Nerdesin Birader Konusu hayli ilginç; ‘Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’

Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır.

Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

Timur Acar-Yiğit Çakmak; İstanbul Organize Şube’de komiserdir. İkiz kardeşlerin sert, ciddi ve duyguları alınmış olanıdır. İletişim kurmayı sevmez, açıklama yapmaktan hoşlanmaz, gereksiz nezaketle vakit kaybetmez. Bildiğini okumaya, burnunun dikine gitmeye, kendi işini kendi halletmeye bayılır. 

Gonca Sarıyıldız-Aslı Korkmaz; Organize Şube’de komiserdir. Hisli, duyarlı ve anlayışlı biridir. Topluma, insanlara ve kurallara karşı aşırı hassastır. Zaten bu yüzden Yiğit’le hiç anlaşamaz, sürekli çatışırlar. Ama Yunus’la iyi anlaşırlar, hatta bu durum imkansız bir aşka kadar götürecektir onları.  

Nerdesin Birader Oyuncuları arasında Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız' ın yanında Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, Emre Erçil, Ülkü Hilal Çiftçi ve Defne Yalnız gibi isimler bulunuyor.

Gonca Sarıyıldız Kimdir | Seviyor Sevmiyor | Nerdesin Birader

gonca-sariyildiz-nerdesin-birader.jpg

Gonca Sarıyıldız 10 Şubat 1986 doğumludur. Ankara'da dünyaya gelen oyuncu 30 yaşındadır. Kova burcu olan Gonca Sarıyıldız 1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır. Uzun zamandan beri İstanbul'da yaşayan oyuncu Ankara Anıttepe Lisesi'nde temel eğitimleri almış çocukluğundan bu yana hayalini kurmuş olduğu oyunculuk alanında kendini yetiştirmek üzere Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmek suretiyle başarılı bir şekilde mezun olmuştur.

ATV ekranlarında yaz sezonu için ekrana gelecek olan Seviyor Sevmiyor dizisi fragmanı ile bir anda dikkatleri çekmeyi başardı. Merakla beklenen ve Haziran ayı içerisinde  yayına başlayacak olan dizide yer alan karakter oyuncularından Gonca Sarıyıldız dizide İrem karakterini canlandırmaktadır. Gonca Sarıyıldız kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, eğitimi nedir, hangi dizilerde oynamıştır? gibi bir takım soruların cevabını Gonca Sarıyıldız hayatı ve hakkında biyografisi içerisinde bulabilirsiniz.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk alanına atılan ve kendisini geliştirmek için birçok tiyatroda görev alan Gonca Sarıyıldız;  kamera karşısına ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın cariyesi olan Fatma Sultan karakteriyle geçmiştir. Bu projeden sonrasında başarısı görülen ve yapımcıların ilgisini çekmeyi başaran oyuncu film projelerinde seçici olduğunu belirtiyor.  

Diğer Yarım dizisindeki senaryoyu beğenerek dizide de Zeynep ve Esma karakterlerine hayat vererek tanınan bir isim haline gelmiştir. Ayrıca Bedel dizisinde de rol alan oyuncu Seviyor Sevmiyor dizisinde de yeni karakteri ile sevenleriyle birlikte olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.