“Karakartal’ın İzinde Beşiktaş” Fotoğraf Yarışması Sergisi

“Karakartal’ın İzinde Beşiktaş” Fotoğraf Yarışması Sergisi

“Karakartal’ın İzinde Beşiktaş” Fotoğraf Yarışması Sergisi Beşiktaş JK Müzesi’nde 4 Eylül günü açılıyor Kulübümün yakın dönemde hayata geçirdiği “Karakartal’ın İzinde Beşiktaş” Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Beşiktaş ve Semt’in köklü kültürünü konu

“Karakartal’ın İzinde Beşiktaş” Fotoğraf Yarışması Sergisi Beşiktaş JK Müzesi’nde 4 Eylül günü açılıyor
Kulübümün yakın dönemde hayata geçirdiği “Karakartal’ın İzinde Beşiktaş” Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Beşiktaş ve Semt’in köklü kültürünü konu edinen yarışmada seçilen fotoğraflar, çok özel bir sergi ile 4 Eylül Çarşamba günü saat 14:00’te ziyaretçileri ile buluşacak. Toplam 145 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmada, 3 Başarı Ödülü, 3 Mansiyon Ödülü olmak üzere toplamda 6 fotoğraf ödüle değer görülürken, 17 fotoğraf da sergilenmeye hak kazandı.
VIP KOLTUK VE KOMBİNE BİLET HEDİYE
Yarışma kapsamında, Rasim Rasimoğlu, Erdem Kaya ve Gürsel Egemen Ergin başarı ödüllerinin sahibi olurken, Egemen Ön, Sertaç Serez ve Ufuk Akarı mansiyon ödüllerini kazanan isimler oldu. “Başarı Ödülü” kazanan katılımcılar Vodafone Park’ta 1 sezon boyunca geçerli olmak üzere VIP Koltuk, “Mansiyon Ödülü” kazanan yarışmacılar sezonluk kombine bilet ile ödüllendirilecek. Sergi açılışı ve ödül töreni, 4 Eylül Çarşamba günü saat 14:00’te Beşiktaş JK Müzesi’nde gerçekleşecek. ‘Karakartal’ın İzinde Beşiktaş’ fotoğraf yarışması sergisi 20 Ekim 2019 tarihine kadar ziyarete açık olacak.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.