Kasımpaşa’da Ankaragücü Maçı Çalışmaları Sürüyor

Kasımpaşa’da Ankaragücü Maçı Çalışmaları Sürüyor

Kasımpaşa, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 3. haftasında Ankaragücü ile 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 20:30’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tes

Kasımpaşa, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 3. haftasında Ankaragücü ile 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 20:30’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesislerinde, Teknik Sorumlu Kemal Özdeş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenmanda 5’e 2 top kapmanın ardından yapılan pas ve şut çalışmaları yapıldı.
KALECİLER AYRI ÇALIŞTI
Kaleciler Ramazan Köse, Fatih Öztürk, Enes Sarı ve Murat Can Yıldız kaleci antrenörüTolga Özgen ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda değişimli olarak kaleye geçtiler. Takım, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın saat 18:30’da yapacağı antrenman tamamlayacak ve tesislerinde kampa girecek.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.