Maçka Altındere Vadisi

Maçka Altındere Vadisi

Trabzon'un Maçka ilçesinde, muazzam yeşilliklere ev sahipliği yapan ve içinden şelalelerin coşkulu sularının aktığı Altındere Vadisi, şehrin temiz oksijen dolu havasında eşsiz bir keşif noktası sunuyor.

Altındere Vadisi'ne ulaşım son derece pratik ve stabil bir yola sahiptir, ayrıca vadi içindeki patika yol da macera arayanlar için ideal bir seçenektir. Vadisi, Trabzon il merkezine 48 kilometre, Maçka'ya ise 18 kilometre mesafededir ve 1987 yılında Milli Park ilan edilmiştir. Ayrıca, dünyaca ünlü Sümela Manastırı'na da oldukça yakındır. Altındere Vadisi'nin coğrafyası; trekking, tırmanma, balık avcılığı, doğa araştırmaları ve kampçılık gibi birçok etkinliğe elverişlidir.

Yılda 350.000'i aşan ziyaretçi sayısıyla Altındere Vadisi Milli Parkı, turizmde önemli bir merkez haline gelmiştir. Vadide kamp yapmak veya buradaki konaklama tesislerinde konaklamak, vadini keşfi için ideal bir yöntemdir. Altındere Vadisi Milli Parkı, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkese unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Aşağıdaki linkten Trabzon ili Maçka ilçesinin köylerini inceleyebilirsiniz.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.