Özgür Çevik Kimdir?

Özgür Çevik Kimdir?

Özgür çevik bu defa ATV de yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Toprak karakteriyle karşımıza çıkıyor. Başrolde İpek Karapınar dizideki adıyla Feride ile beraberler.

Başrolde Özgür Çevik ve İpek Karapınar'ın rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisi oyuncuları pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Özgür Çevik Toprak karakteriyle, İpek Karapınar ise Feride karakteriyle karşımızda.

Kırgın Çiçekler dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde kırgın Çiçekler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Kırgın Çiçekler dizisi pazartesi akşamları saat 20:00 de.

Kırgın Çiçekler Konusu olarak yetimhanede büyüyen kızların hikayesini anlatıyor. Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Kırgın Çiçekler oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz-Eylül, Gökçe Akyıldız-Songül, Hazar Motan-Cemre, Çağla Irmak-Kader, Aleyna Solaker-Meral gibi oyuncular yer alıyor.

Özgür Çevik -Toprak; Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar-Feride; Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Özgür Çevik Kimdir | Kırgın Çiçekler

ozgur-cevik.jpg

Özgür Çevik (d. 27 Mayıs 1981, Ankara), Türk oyuncu ve şarkıcı.

Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te Kocaeli Anadolu Lisesi'nde okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.

Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150. bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı. Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı. Show TV'de "Gece Sesleri" adlı dizide başrol canlandırdı ve ardından "Balkan Düğünü"nde oynadı.Oyuncu şimdilerde ise Atv'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' adlı dizide 'Toprak' rolünde başrol oyuncusudur.

Özgür Çevik Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

Yabancı Damat - Niko Angelopoulos (2004-2007)
Küçük Kıyamet - Konuk Oyuncu (2006)
Kavak Yelleri - Konuk Oyuncu (2008)
Avrupa Yakası - Konuk Oyuncu (2008)
Gece Sesleri - Seyhan Akalın (2008)
Vali - Levent (2009)
Balkan Düğünü - Ömer (2009-2010)
Sensiz Yaşayamam - Serdar (2010)
Mazi Kalbimde Yaradır - Ferit (2011)
Leyla ile Mecnun (dizi) - Konuk Oyuncu (2012)
Evlerden Biri - İskender (2012)
Şubat (dizi) - Ali Poyraz (2013)
Ben de Özledim - (2013)
Saklı Kalan - Onur Cevher (2013)
İtirazım Var - Doktor Tolga (2014)
Kiraz Mevsimi - Derin (Konuk Oyuncu) (2014)
Kırgın Çiçekler - Toprak (2015 - günümüz)
Kaygı (Inflame) - Mehmet (2017)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.