Pamukkale’de Zafer Uğur Soylu’nun

Pamukkale’de Zafer Uğur Soylu’nun

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından Pamukkale Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Pamukkale Rallisi, Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Uğur Soylu-Mehmet Köleoğlu ekibinin zaferiyle sonuçlandı. Denizli’nin ünlü tarihi ve turistik beldesinde gerçekleş

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından Pamukkale Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Pamukkale Rallisi, Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Uğur Soylu-Mehmet Köleoğlu ekibinin zaferiyle sonuçlandı.

Denizli’nin ünlü tarihi ve turistik beldesinde gerçekleşen etkinlik Kocaçukur mevkisinde sona erdi. İkin gün heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı mücadele sonunda genel klasmanda ikinciliği Subaru Impreza WRX ile Gürol Baranlı-Alperen Tetik elde ederken, podyumun üçüncü basamağına çıkan ekip Mitsubishi Lancer EVO IX ile GP Garage My Team adına yarışan Erkan Güral-Burak Koçoğlu oldu. Katılım ve seyirci açısından büyük ilgi gören rallide, son dönemde ülke gündeminde yer alan kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak için basın açıklaması yapıldı, tüm araçlarda ‘kadına şiddete hayır’ sloganları yer aldı.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.