Savaşçı 18.Bölüm Fragmanı 29 Ekim

Savaşçı 18.Bölüm Fragmanı 29 Ekim

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Savaşçı, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı dizisi 18.Bölüm yeni fragman izle…

Savaşçı fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Savaşçı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrollerinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy' un rol aldığı savaşçı dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Savaşçı oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Yıldız Çağrı Atiksoy Aslı karakteriyle Berk Oktay ise Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle karşımızda. Berk Oktay' ı İlişki Durumu Karışık dizisinde Can olarak hatırlıyorsunuzdur. 

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Savaşçı dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Savaşçı dizisi konusu hayli dikkat çekici; Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...
 
Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

savasci-18-bolum-fragmani
 
Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
 
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı 17.Bölüm Özeti

Savaşçı’da nefesler tutuluyor!
Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir.

Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır.  Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.

Temo ise, Kopuz Albay ve Pia’nın karşısına çıkarak gerilimin tırmanmasına sebep olur. En az babası kadar acımasız ve tehlikeli bir terörist olan Temo, hedefindeki Albay Kopuz ve Kılıç Timi için kalleşçe planlarını devreye sokar.  Diğer taraftan Doktor ve Rojda cephesindeki beklenmedik gelişmeler, olayların seyrini sürpriz bir şekilde değiştirir.

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan, 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Savaşçı Son Bölüm Full HD Tek Part İzleSavaşçı dizisi yeni bölümleriyle Pazar Akşamı Fox Tv'de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.