Şevkat Yerimdar 23.Bölüm Fragmanı 27 Ekim

Şevkat Yerimdar 23.Bölüm Fragmanı 27 Ekim

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 23. Bölümünü cuma akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fox Tv dizileri arasında popüler olan başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak ve Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin rol aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 23.Bölümünde neler olacak?

cayci-selami-sevkat-yerimdar-dizi-oyunculari.jpgŞevkat Yerimdar Dizi Oyuncuları arasında bulunan Mert Türkoğlu dizideki adıyla Çaycı Selami Diziye tekrar dahil oldu. Peki çaycı selami olarak tanığımız Kore ye evlenmeye giden ve tekrar mahalleye dönen Mert Türkoğlu Kimdir?

 

Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şevkat Yerimdar dizisi daha önce şevkat yerimdar 2 ve şevkat yerimdar 3 filmleriyle izleyici ile buluşmuştu. Daha sonra dizi olarak devam eden ve yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam eden Fox Tv'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi 23. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 23.Bölümde İlginç Şeyler Olacak?

Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğreirler ve sürpriz bir oyun hazırlarlar. Oyun sırası Şevkat ve Esin' de. Seval Bora iş birliği ilerler. Bora Şevkat’iin canını sıkacak başka bir yol bulmuştur. Seval de ona yardım ediyordur. Fakat ikisini de çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet gene tüm hızıyla devam eder. Mahalleli arada kalmıştır. İsmail, Erkan’ı öldürmekten hapse düşer ve hapisten kurtarılışı Cuma’nın zekası sayesinde olur.

İsmail Tavuklara Türkü Söylerse

Muhtar ve Tellak tavukları yumurtlatmaya çalışıyorlar klasik müzik eşliğinde ama olmuyor. Tavuklar Nuh diyor peygamber demiyor. İnatçı tavuklara ne iyi gelecek? Tabiki İsmail...

İsmail Yine bizi kırıp geçirecek...


Şevkat Yerimdar 21.Bölüm Özeti

Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğrenmişlerdir. Şimdi oyun sırası onlara gelmiştir. Seval Bora iş birliği ilerler. Bora Şevkat’iin canını sıkacak başka bir yol bulmuştur. Seval de ona yardım ediyordur. Fakat ikisini de çok büyük bir sürpriz beklemektedir.
 
Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet gene tüm hızıyla devam eder. Mahalleli arada kalmıştır. İsmail, Erkan’ı öldürmekten hapse düşer ve hapisten kurtarılışı Cuma’nın zekası sayesinde olur.
 

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir  sloganıyla başlayan Şevkat Yerimdar Dizisi Konusu sizin de dikkatinizi çekecektir.

Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümü olan, 23.Bölümünü HD ve tek parça olarak cuma akşamı Fox Tv’den izleyebilirsiniz.  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.