Şevkat Yerimdar Dizi Oyuncuları

Şevkat Yerimdar Dizi Oyuncuları

Fox Tv ekranlarında cuma akşamları reyting sıralamasında ilk sıralara yerleşen Şevkat Yerimdar Dizisinde Başrolleri paylaşan özgürcan çevik ve esin uçar kimdir?

Şevkat Yerimdar Dizi Oyuncuları arasında başrolleri Özgürcan Çevik ve Başak Parlak paylaşıyor.

 

 

 

Şevkat Yerimdar Oyuncuları

Özgürcan Çevik Kimdir? (Şevkat Yerimdar)

ozgurcan-cevik-kimdir.jpg

2008 - Bizim Evin Halleri - Avukat Barış
2010 - Türkan - Doktor Orhan
2013 - Oldu Teşekkürler - Şevkat Yerimdar
2013 - Fatih Harbiye - Onur
2014 - Ruhumun Aynası - Kemal
2017 - Şevkat Yerimdar - Şevkat

Başak Parlak Kimdir? (Esin Uçar)

basak-parlak-kimdir.jpg

Başak Parlak (d. 3 Kasım 1989, Tekirdağ), Türk oyuncu ve mankendir. Başak Parlak, 2007 yılında rol aldığı ''Fikrimin İnce Gülü'' ve ardından 2008 yılında başrol oynadığı ''Serçe'' dizisiyle adını duyurdu.

Oyuncu son olarak Kış Güneşi dizisinde Seda karakterini canlandırmıştır. Dizi düşük reytinglerden dolayı 18.bölümünde final yapmıştır.

SALİH KALYON (Cevdet Uçar)

salih-kalyon-kimdir.jpg

Salih Kalyon, Şevkat Yerimdar Dizi Oyuncuları içinde Cevdet Uçar olarak karşımıza çıkar, Babacan bir adamdır. Başak Parlak yani Özgürcan Çevik ile Başrolü paylaşan Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

MURAT AKKOYUNLU (Cuma / Tesisatçı)

murat-akkoyunlu-kimdir.jpg

Murat Akkoyunlu (d. 20 Mayıs 1973, Bursa), Türk oyuncu.  Bursa Tobav Gençlik Tiyatrosu’nda başlayan tiyatro çalışmalarını, Bursa Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Tiyatro Çisenti, Bugay Yapım Prodüksiyon Tiyatrosu'larında sürdürdükten sonra, “godot’yu izlerken” oyunuyla katıldığı e.s.e.k. topluluğuyla “üçüncü türden yakın ilişkiler” oyununda da çalıştı. “Bizimkiler”, “Koltuk Sevdası”, “Cesur Kuşku” ve İki Arada adlı dizilerde oynadı. TRT için çocuk programları yaptı.,“dar alanda kısa paslaşmalar” ve çakallarla dans, Sağ Salim, Sağ Salim 2: Sil Baştan adlı sinema filmlerinde rol aldı.

SUZAN AKSOY ( Marika)

suzan-aksoy-kimdir.jpg

 BARIŞ MURAT YAĞCI (Bora)

baris-murat-yagci-kimdir.jpg

CANAN MAKTAL (Gizem)

canan-maktal-kimdir.jpg

 SEMRA GÜZEL (Sanem)

semra-guzel-kimdir.jpg

PASCAL NOUMA

pascal-nouma.jpg

AYŞE KÖKÇÜ ( Gülperi), MAZLUM ÇİMEN (Bozkır), BURAK DEMİR (Niko), ESER EYÜBOĞLU (İsmail), PELİN ORHUNER (Tezene), MÜGE UYAR (Bahar), MERT TÜRKOĞLU (Selami / Çaycı), MURAT MAKAR (Arşimed Kazım), DİREN POLATOĞULLARI ( Şefik), AHMET BOZALİ (İmam Sadık), İNANÇ KOÇAK (Üzeyir / Manav), TOLGA KOÇYİĞİT (Miço),  SİMGE ULUER (Demet), MERDAN KARDAN (Boyacı), KORAY GÜMÜŞSOY (Gürsel)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum