12 Strong filmi konusu nedir, 12 Strong oyuncuları

12 Strong filmi konusu nedir, 12 Strong oyuncuları

Başrollerinde Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña gibi oyuncuların rol aldığı 12 Strong filmi Netflix'te yayınlandı. Peki 12 Strong filmi konusu nedir, 12 Strong oyuncuları kimler?

11 Eylül'ün ardından bir düzine ABD askeri Afganistan'daki bir savaş ağasının ortak düşmanlarını alt etmesine yardım etmek üzere at sürer. Gerçek olaylardan esinlendi. Peki 12 Strong filmi konusu nedir, 12 Strong filminde hangi oyuncular rol alıyor?

12 Strong Filmi Konusu | Hikaye

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu dağlar içinde, Afganistan Birleşik İslami Kurtuluş Cephesi Generali Dostum'u, onlarla birlik olarak Taliban ve onların müttefikleri El Kaide ile savaşmaya ikna etmek zorundadırlar. Karşılıklı güvensizlik ve kültür farkına ek olarak, Amerikalı askerler, Afgan atlı askerlerinin ilkel taktiklerine uyum sağlamak zorundadırlar. Bu zor kurulan bağa rağmen, yeni ortaklar çok güç durumlarla karşılaşırlar. Sayıca ve silah olarak azken, kendilerini öldürmeye çalışan acımasız bir düşmanla karşı karşıya kalırlar.

12 Strong Filmi Oyuncuları

Yönetmenlik koltuğunda Nicolai Fuglsig'in oturduğu 12 Strong filminde
Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña gibi oyuncular rol alıyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.