15 bin rupi kaç lira? Aamir Khan’dan 1 kg un yardımı?

15 bin rupi kaç lira? Aamir Khan’dan 1 kg un yardımı?

Aamir Khan yardımsever kimliği ile ön plana çıkıyor. Son yaptığı yardımla sosyal medyada gündem olan Amir Khan 1kg un paketlerinin içine 15 bin rupi koydu. Peki, Amir Khan kimdir? 15 bin rupi kaç lira? bu soruların cevabı haberimizde...

Aamir Khan yine adından uzun bir süre söz ettirecek yardıma imza attı. Bollywood’un dünyaca tanınan yıldızı Aamir Khan çok alışılmadık bir bağışta bulundu. Aamir Khan kişi başı 1 kg un dağıttı. Sadece 1 kilo un olduğu için pek çok insan unu almaya gelmediği öğrenildi. Bu yardımı kabul eden herkes 15.000 rupi unlu paketlerinde buldu.

15.000 Rupi ne kadar?

Aamir Khan’ın bu hareketi sonrası vatandaşlar 15.000 Rupi’nin ne kadar olduğunu araştırıyor.

Aamir Khan’ın dağıttığı un poşetlerini evlerine götürüp açtıklarında, poşetlerde 15000 rupi (1375 TL) buldular.

Aamir Khan Müslüman mı?

Amir Khan ile ilgili en fazla merak edilen sorulardan birisi ise dini inancı ile ilgilidir. Dünyaca ünlü yönetmen bilindiği üzere İslam dinine mensup, Müslüman’dır.

Aamir Khan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aamir Khan, 14 Mart 1965 yılında Hindistan’ın Bombay şehrinde doğdu. Babası yapımcı amcası ise yönetmen olan Aamir Khan’ın ailesinde yakın akrabaları da sinema sektöründe yer alıyor. Babası, sektörde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle oğlunun bu alanla ilgilenmesini istemese de Aamir Khan ailesinden gizli çalışmalarda bulundu. Çocukken amcasının yönettiği “Yaadon Ki Baaraat” filminde yer alan Aamir Khan, “Madhosh, “Love Love Love”, “Deewana Mujh Sa Nahin” “Ishq”, “ Lagaan” gibi filmlerle kariyerine devam etti. 2001 yılında film prodüksiyon şirketi kuran Khan, yaptığı ilk filmi Lagaan ile birçok ödül kazandı. “Taare Zameen Par”, “Ghajini”, “3 idiots”, “PK” gibi Bollywood film tarihinde zirveye oturan filmlerde yer alan Aamir Khan, yardımsever kimliği ile de tanınıyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1965

Nereli: Hindistan, Mumbaili

Yaşı: 54 yaşında  

Boyu ve Kilosu: 1.65 cm ve 75 kg

Burcu: Balık

Mesleği: Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.