22 Eylül Çarşamba 2021 Reyting Sonuçları

22 Eylül Çarşamba 2021 Reyting Sonuçları

22 Eylül Çarşamba 2021 belli oldu! MasterChef Türkiye, Yargı, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, Esra Erol, Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları sıralaması.

22 Eylül Çarşamba 2021 tarihinde yayınlanan MasterChef Türkiye, Yargı, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, Esra Erol, Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sıralaması en çok merak edilenler arasında yer aldı. 22 Eylül Çarşamba günü Reyting sonuçları yayınlandı mı? Reyting oranlarında birinci kim oldu? AB ve TOTAL Reyting sonuçları belli oldu! İşte MasterChef Türkiye, Yargı, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, Esra Erol, Müge Anlı ile Tatlı Sert dizileri reyting sonuçları sıralaması…

22 Eylül Çarşamba 2021 Reyting Sıralaması Açıklandı!

22 Eylül Çarşamba 202 dizi reytingleri açıklandı. Yapılan incelemeler sonucunda dünkü yapımların izlenme oranları şöyle;

Total izleyici grubunda birincilikte MasterChef Türkiye, ikincilikte Esra Erol’da, üçüncülükte ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada MasterChef Türkiye, ikincilikte Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncülükte ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

total.jpg

AB REYTİNG SONUÇLARI

ab.jpg

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.