46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenini Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu. Peki en iyi erkek oyuncu kim, en iyi kadın oyuncu kim, en iyi şarkıcı, en iyi dizi, en iyi Influencer kim oldu? Detaylar haberimizde...

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Peki en iyi kadın oyuncu kim, en iyi erkek oyuncu kim, en iyi çocuk oyuncu kim, en iyi internet dizisi hangisi oldu, en iyi dizi hangisi, en iyi dizi çifti kim oldu, en iyi kadın şarkıcı kim, en iyi erkek şarkıcı kim, en iyi Influencer kim oldu? Tüm detaylar haberimizde...

En İyi Kadın Oyuncu ödülüne Ebru Şahin, En İyi Erkek Oyuncu ödülüne ise Taner Ölmez sahip oldu.

En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin'e gitti. En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ise Mucize Doktor filminde başarılı bir şekilde canlandırdığı "Ali" karakteriyle Taner Ölmez aldı.

Gecede, En İyi Çocuk Oyuncu ödülünü Ebrar Demirbilek alırken En İyi Dizi Çifti ödülünü kapan Aybüke Pusat, Furkan Andıç ikilisi oldu. En iyi yönetmenden en iyi senarist ödülüne kadar birçok başarının onurlandırıldığı gecede, Youtuberlar da unutulmadı. En İyi Influencer ödülü ise Kafalar ekibine gitti.

En İyi Kadın Şarkıcı ödülüne Hadise layık görülürken En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü ise son günlerdeki "sınav sorusu" tartışmalarının odağındaki Mabel Matiz aldı.

Mabel Matiz'in ödüle doymadığı gecede "Mendilimde Kırmızım Var" En İyi Klip seçildi. Yılın şarkısı ise son döneme damga vuran isim Reynmen'in Ela şarkısı oldu.

En İyi İnternet Dizisi Şahsiyet olurken En İyi Dizi ödülü Mucize Doktor'a gitti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.