7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu edinen 7. Koğuştaki Mucize filmi bu akşam tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Peki 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kim?

2019 yılında yayınlanan 7. Koğuştaki Mucize filmi 5,3 milyon kişi tarafından izlenmişti. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, nerede çekildi oyuncuları kimler? film hakkında en çok merak edilen konulardan.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE NEREDE ÇEKİLDİ?

Güney Kore yapımı "Miracle in Cell No. 7" adlı yapımdan uyarlanarak hazırlanan filmin senaryosunu Kubilay Tat kaleme aldı. Süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu, yapımcılığını ise Lanistar Media ile Motion Content Group'un üstlendiği filmin çekimleri Muğla ve Beykoz Kundura'da özel olarak kurulan platoda gerçekleşti.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE KONUSU NEDİR?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. Mehmet Koyuncu, kısaca Memo, zihinsel engelli biridir. Kızı Ova ve babaannesi Fatma Nine ile birlikte Muğla'da bir kasabada yaşar. Memo çobanlık yaparak ailesini geçindirmektedir. 23 Nisan günü, bölgenin sıkıyönetim komutanı ailesi ile birlikte ormanda piknik yapmaktadır.

Memo orada koyunları otlatırken çocuklar onu görür ve onunla oynamaya başlar. Sonra hepsi yemeğe döner. Komutanın küçük kızı Memo ile yakalamaca oynarken çıktığı kayalıklardan düşer ve kafası kayaya çarptıktan sonra denize düşer. Memo peşinden denize atlayarak onu çıkarır ama kız ölmüştür.

Kızını Memo'nun kollarında ölü gören komutan, Memo'nun kızını öldürdüğünü düşünür ve onun idam edilmesini ister. İşkence ve kötü muamele gören Memo mahkemeye çıkarılır ve idam cezasına çarptırılır. Arkadaşları ve ailesi Memo'nun suçsuz olduğunu bilir ve onu kurtarmanın yollarını ararlar.

7-kogustaki-mucize-filmi-nerede-cekildi-konusu-nedir-7-kogustaki-mucize-oyunculari-kimlerdir.jpg

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI KİMLER?

"Çukur" adlı dizideki karakteriyle seyircilerin beğenisini kazanan Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu yapımın oyuncu kadrosunda; Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Mesut Akusta, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon yer alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.