Ada Masalı 22.Bölüm Fragmanı

Ada Masalı 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Ada Masalı dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünde neler olacak? Ada Masalı dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Aliye’nin rızasını aldıktan sonra Haziran’a evlenme teklifi etmeyi kafasına koyan Poyraz’ın aklında unutulmaz bir evlilik teklifi planı vardır. İdil, Batu’nun adayı terk etmesiyle beraber perişan olurken Latif ise İdil’in Batu’nun peşinden gitmesinden ve hayatını mahvetmesinden korkar. Alper ve Melisa’nın düğün hazırlıkları sürerken ikilinin hayatlarına dair aldıkları bu büyük karar, ailelerinin onlar için yaptıkları planlarla sınanacaktır. Alper ve Melisa’nın düğünü Kırlangıç Adası’nda birçok sürprize gebe olurken Zeynep'in İdil'e verdiği sır, Zeynep'i zor günlerin beklediğinin habercisi olur.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Ada Masalı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ada Masalı dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.