Adana Ceyhan Azizli Köyü

Adana Ceyhan Azizli Köyü

Azizli köyü haberleri, Ceyhan Azizli köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Adana köyleri arasında yer alan Azizli köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Azizli köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Ceyhan Azizli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Azizli köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Azizli, Adana ilinin Ceyhan ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahallenin ismi 1928 yılına ait Türkçe kaynaklarda Azizli olarak geçmektedir. Günümüzde aynı isimle köy statüsünü sürdürmektedir. Adana iline 65 km, Ceyhan ilçesine 19 km uzaklıktadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Azizli, Adana ilinin Ceyhan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Azizli köyü resimleri ve Azizli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Adanalı iseniz Adana Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Adanalı Ünlüler arasında Ceyhan Azizli Köyünde doğan biri var mı? Ceyhan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.