Adana Feke Değirmenciuşağı Köyü

Adana Feke Değirmenciuşağı Köyü

Değirmenciuşağı köyü hangi ilimizdedir? Değirmenciuşağı köyünde kaç kişi yaşamaktadır? Değirmenciuşağı köyüne özgü yemekler hangileridir? Adana Feke Değirmenciuşağı köyüne nasıl gidilir? Değirmenciuşağı köyünde vefat edenler?

Değirmenciuşağı köyü hangi ilimizdedir? Değirmenciuşağı köyünde kaç kişi yaşamaktadır? Değirmenciuşağı köyüne özgü yemekler hangileridir? Adana Feke Değirmenciuşağı köyüne nasıl gidilir? Değirmenciuşağı köyünde vefat edenler? Değirmenciuşağı köyü resimleri, Değirmenciuşağı köyü Videoları, Değirmenciuşağı köyü facebook, Değirmenciuşağı köyü geçim kaynağı nedir? Değirmenciuşağı köyünde düğünler nasıl yapılır? 

Değirmenciuşağı köyü gelenek ve görenekleri, Değirmenciuşağı köyünde kız isteme nasıl yapılır? Değirmenciuşağı köyünde ramazan bayramı görüntüleri, Değirmenciuşağı köyü kurban bayramı görüntüleri, Adananın plakası, Adana posta kodu, Adana özgü yemekler hangileridir? Değirmenciuşağı köyüne hangi veteriner bakıyor? Değirmenciuşağı köyüne yakın hastane, park, eczane, okul, market, avm, tamirci, çilingir, petrol ofisi VAR MI?

ADANA'NIN KAÇ TANE KÖYÜ VARDIR?

Değirmenciuşağı, Adana ilinin Feke ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adının nereden geldiği ve tarihçesi hakkında bilgi yoktur.

Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Adana iline 152 km, Feke ilçesine 30 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

 

haber-003.jpg

videogaleri-003.jpg

galeri-004.jpg

AKDENİZ BÖLGESİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır.

Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

DEĞİRMENCİUŞAĞI KÖYÜ RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DEĞİRMENCİUŞAĞI KÖYÜ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.