Adrenochrome nedir, Adrenochrome ne demek?

Adrenochrome nedir, Adrenochrome ne demek?

ABD'li oyuncu Sandra Bullock, katıldığı bir TV programında, ‘Genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettiriyorum’ dedi. Bunun üzerine Adrenochrome nedir, ne demek soruları yoğun ilgi görüyor. İşte detaylar...

Adrenochrome nedir, ne anlama geliyor? Adrenochrome kullanan ünlüler kimler? soruları Wayfair üzerinden çocuk ticareti yapıldığı iddialarının ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen bir diğer başlık olarak öne çıktı. İşte detaylar...

ADRENOCHROME NEDİR?

Adrenochrome vücutta salgılanan adrenalinin (epinefrin olarak da bilinir) oksitlenmiş halidir. Vücut bu kimyasalı korku veya heyecan sırasında gerçekleşen adrenalin patlaması ile salgılıyor. Adrenochrom'un, sünnet olan Koreli çocuklardan elde ettiği söylense de bu konuyla ilgili oldukça rahatsız edici iddialar da mevcut.

İddialara göre, adrenochrom 0-9 yaş aralığındaki çocuklardan elde ediliyor. Adrenochrome, korku ve heyecan sırasında yaşanan adrenalin patlaması ile salgılandığını için dehşet verici yöntemler kullanıldığı da söylenenler arasında.

ETKİLERİ NELERDİR?

AC'nin en bilinen etkisi kullananı gençleştirmesi ve yaşlanmayı büyük oranda yavaşlatmasıdır. Bu sebeple tıpkı Sandra Bullock gibi pek çok ünlü ismin de bu yöntemi uyguladığı düşünülüyor. Sandra Bullock, bunu açıklasa da açıklamayan ancak bu yöntemi uygulayan sayısız isim olduğu söyleniyor.

Adrenochrome kullanımının artmasıyla beraber, bu kimyasalın farklı yollardan yapay olarak da üretmeye çalıştığı da konuşuluyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.