Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Afili Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünde neler olacak? Afili Aşk 3. Bölümünü çarşamba akşam Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Afili Aşk, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi 3.Bölüm yeni fragman izle…

afili-ask-3-bolum-fragmani

Afili Aşk 3. Bölüm İzle

Ayşe'nin söylediği yalan nasıl son bulacak?

Ayşe’nin söylediği yalan başta Kerem olmak üzere herkesin hayatını etkiler. Aile meclisi kurulur ve karar verilir. Ayşe ve Kerem evlenecektir.

Bu olaylardan sonradan haberi olan Kerem ise kendini aklama derdine düşer ama oğlunun çapkınlıklarından bıkıp usanmış olan babasını ikna edemez. Kerem bu işten kurtulmak için her yolu deneyecektir.

Kerem kendi oyununu kurmaya karar verir. İsteme gecesi üst üste gelen sürprizler ise herkesi şok edecektir.

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Afili Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Afili Aşk dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.