Afrika' da Su Kuyusu Açtırmak İçin Evini Satan Arka Sokaklar Gamze Özçelik Kimdir?

Afrika' da Su Kuyusu Açtırmak İçin Evini Satan Arka Sokaklar Gamze Özçelik Kimdir?

Gamze Özçelik, Göztepe’deki evini 400.000 TL’ye sattı. Gelen bu parayla Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdı. Her kuyuya bir bir şehidimizin ismini veren Gamze Özçelik kimdir?

Aldığı bir kararla hayatını baştan sona değiştirip “Allah’ın rızasından başka bir şey istemiyorum” diyerek kendini İslam’a adayan Gamze Özçelik, Göztepe’deki evini 400.000 TL’ye sattı. Gelen bu parayla Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdı. Her kuyuya bir şehidimizin adını verdi.

Gamze Özçelik 'in ışıltılı hayatını bırakıp kendini hayır işlerine adamasını gerçekten takdir edilecek bir durum. Evini satmış o parayla da Afrika'da su kuyuları açtırmış her kuyuya da bir şehidimizin adını vermiş.

Gamze Özçelik, Göztepe’deki evini 400.000 TL’ye sattı. Gelen bu parayla Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdı. Her kuyuya bir Her kuyuya bir şehidimizin ismini veren Gamze Özçelik kimdir?

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik (d. 26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model.

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999’da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000’de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

‘Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Şu an Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sunmaktadır. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada’da evlendi. Çift, Aralık 2011’de boşandı.

Gamze Özçelik Umuda Koşan Derneği’ni kurarak yurtiçi ve yurtdışında sosyal yardımlarda bulunuyor.

Gamze Özçelik kendini iyiliğe verdi. Gamze Özçelik bu amacını daha organize hale getirmek için de bir dernek kurdu.

Umuda Koşanlar Derneği resmi olarak 2017 Ağustos’ta faaliyet geçti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.