Ağız Ve Diş Sağlığında Çığır Açan Ürünler Idex İstanbul’da

Ağız Ve Diş Sağlığında Çığır Açan Ürünler Idex İstanbul’da

Ağız ve diş sağlığı alanında en son teknoloji ürünlerin ve hizmetlerin sergileneceği IDEX İstanbul 26 Mayıs’ta açılacak.  Sektöre dair her türlü ürün ve hizmetin sergileneceği IDEX İstanbul Fuarı bu yıl 17’inci kez düzenlenecek....

Ağız ve diş sağlığı alanında en son teknoloji ürünlerin ve hizmetlerin sergileneceği IDEX İstanbul 26 Mayıs’ta açılacak.  Sektöre dair her türlü ürün ve hizmetin sergileneceği IDEX İstanbul Fuarı bu yıl 17’inci kez düzenlenecek.

26 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak IDEX Fuarı’nda, Avrupa, Afrika, Balkanlar, Körfez Ülkeleri, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden gelecek alım grupları ağırlanacak.

Ağız ve diş sağlığı alanında en son teknoloji ürünlerin ve hizmetlerin sergileneceği, dünya diş sektöründe Türk firmalarının öne çıkarılması hedefiyle organize edilen 17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı 30 bin metrekare alanda düzenlenecek. Kendi alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan İDEX İstanbul Fuarı’nda yeni nesil anestezi cihazlardan teknolojik dolgu tedavilerine, yeni nesil görüntüleme cihazlarından çocuklar ve yetişkinler için eğlence ile teknolojiyi bir arada sunan dişçi koltuklarına kadar ağız ve diş sağlığına dair her türlü ürün ve hizmetler sergilenecek.

17. Uluslararası İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı

3 binden fazla marka

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği  (DİŞSİAD) desteğiyle düzenlenecek fuara, yerli ve yabancı 500’ün üzerinde firma, 3 binden fazla markası ile katılacak. IDEX İstanbul’u bu yıl 30 binin üzerinde uluslararası sektör profesyoneli ziyaret edecek.  (BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.