Aile İşi 11.Bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 4 Mayıs Çarşamba

Aile İşi 11.Bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 4 Mayıs Çarşamba

4 Mayıs 2016 Aile İşi 11.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 11. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aile İşi 11. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 11.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ AİLE İŞİ' DİZİSİNDE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. ATV'de yayınlanan Aile İşi 11.bölüm yeni fragman izle… 

 


Aile İşi 11.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

 

AİLE İŞİ 10.BÖLÜM İZLE

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer. Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur. 

'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

 

Gönüllere yerleşen Aile İşi dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.