Aile İşi 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 16 Mart Salı

Aile İşi 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 16 Mart Salı

16 Mart 2016 Salı Aile İşi 5.Bölüm Fragmanı İzle, Aile İşi 5.Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Aile İşi 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Aile İşi 5.Bölüm izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye kimler dahil oluyor ? Dizide hangi oyuncu kadrosu oynuyor ?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Aile İşi 5.bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Aile İşi 5.bölüm ile bu akşam heyecan dorukta olacak. Aile İşi 5.bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ AİLE İŞİ DİZİSİNDE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

 

 

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Aile İşi, yeni bölümleriyle Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Aile İşi dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

 

AİLE İŞİ 3.BÖLÜM DE NELER OLDU ÖZET İZLE

Bela paratoneri sahte ailemiz, her dakika verdikleri yeni arızalarla, Sami Bey'in sabrını zorlamaya, sürekli vites yükselterek tahammülünü tüketmeye devam eder.

Mülayim'in eve dönmesiyle ipten dönen 'Aile İşi' projesini hüzün ve kahkaha yüklü yeni engeller bekler. Hakan'ın Müjde'ye emanet ettiği yüzüğün sırra kadem basması, Leman'ın kaynanalıkta sınırları zorlaması, baştan sona huzura, neşeye batmış gibi başlayıp devam eden aile pikniğinin de sonlara doğru her türlü aksiliğe toslaması, tam gaz mutluluğa gitmek için yola çıkmış sahte ailemize hız tümseği olur.

'Her şey bitti' denilen anda Ece'nin konuşması tüm bu dertleri unuttursa da, Ece'yi okulda bekleyen sürpriz, yürekleri ağza getirir.

 

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan, 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Aile İşi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aile İşi dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.