Alaçam Yukarıelma Köyü

Alaçam Yukarıelma Köyü

Alaçam Yukarıelma Köyü haberleri,Yukarıelma köyü güncel son dakika gelişmeleri,Yukarıelma köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Yukarıelma köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Alaçam Yukarıelma köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yukarıelma köyü son dakika gelişmeleri, Yukarıelma köyüne özgü yemekler, Alaçam Yukarıelma köyünün tarihi, Yukarıelma köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yukarıelma köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Alaçam, Samsun ilinin Alaçam ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Yukarıelma Köyü Resimleri ve  Yukarıelma köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Alaçam Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Alaçam Samsun Arası Kaç Km? Alaçam Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Alaçam Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Alaçam Yukarıelma Köyünde doğan biri var mı? Alaçam Doğumlu Ünlüler Kimler?

YUKARIELMA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yukarıelma, Samsun ilinin Alaçam ilçesine bağlı bir mahalledir.

Samsun iline 72 km, Alaçam ilçesine 12 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallede son yıllarda büyük şehirlere önemli miktarda göç yaşanmıştır.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Telefon şebekesi mevcut olup herhangi bir sağlık kuruluşu yoktur.
 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.