Alparslan: Büyük Selçuklu 1. Bölüm Fragmanı İzle

Alparslan: Büyük Selçuklu 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Evcen, 1071 yıllarında Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracak. Arduç ise Alp Arslan karakterine hayat verecek. Alparslan'ın babası Çağrı Bey'i Erdinç Gülener, amcası Tuğrul Bey'i ise Barış Bağcı canlandırıyor. Dizi için hazırlıklara başlayan ikili, at binme ve kılıç eğitimi alıyor. İkilinin eğitimlerde çekilen fotoğrafları da kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk sezonuyla beğeni toplayan ve izlenme rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olarak çekilecek olan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'ın yayın tarihi 4 Ekim 2021 olarak açıklandı. Ekranlarda 3 sezon yayınlanması planlanan dizinin her hafta pazartesi günü ekranlarda yayınlanması planlanıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI

Dizinin yayınlanan fragmanında Nizamülmük'e hayat veren ünlü oyuncu Mehmet Özgür'ün yüzü görünürken, eski kadrodan Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke’nin yer alacağı kadroda Gizem Karaca, Barış Ağcı, Erdinç Gülener, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi ünlü isimler yer alıyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.